The “In” Crowd

A North Atlanta home with a dated kitchen that needed a fresh design.



The Modern Family

A modern home in the Brookhaven area (North Atlanta) with a master bathroom that did not match the rest of the home.


Transitional, Lovely Lines

The bath remodel was part of a larger, more comprehensive master suite overhaul. The space was just too small and needed to be enlarged to meet the client’s needs, without increasing the home’s footprint. We solved the issue of size by relocating the laundry room.


Transitional & Roomy Style

The clients had one unequivocal requirement: to create a “Wow!” effect. But they also wanted a more functional space to serve as the centerpiece of entertaining and collaborative cooking in their Brookhaven home.


Beautiful Made Better

In one of the most understated yet demanding kitchen projects by MOSAIC, the client requested a complete re-engineering of the functionality of a beautiful kitchen — while emphasizing that the look of the kitchen, particularly the finish of the cabinetry, should change as little as possible. 


Classic Pavilion & Garden

A beautiful home in Northwest Atlanta and a client with a vision for outdoor living and gardening that would wrap around the home meets the MOSAIC design team and Atlanta landscape architect Eric King.


Service Area

MOSAIC Group is Atlanta Remodeling. MOSAIC’s principals and its employees are deeply rooted in the Atlanta metropolitan community, and we are proud that our work beautifies the place we call home. Our office/showroom is conveniently located just inside the perimeter in the Chamblee/Dunwoody area, enabling us to serve homeowners around the metro Atlanta area. We workRead More


Family, Gather ‘Round

The “squeezed in” feel of the old kitchen made it virtually unusable for the active lifestyle of this Brookhaven family.  It needed a total makeover.


Clean & Graceful

The kitchen was already beautifully renovated and now it was time to tackle the 30-year-old master bath space. Not only were the finishes and fixtures of another era (and not a pretty one), the space felt cramped and cluttered, with precious little storage for the Brookhaven homeowners.